Massages

Een sport- of ontspanningsmassage bij Vita Vero

In de massagepraktijk van Vita Vero in Maastricht kunt u terecht voor een sportmassage of ontspanningsmassage. Het doel is om u diepe rust te bieden en u van eventuele rugklachten af te helpen. Geschikt bij allerlei fysieke of geestelijke klachten Daarnaast is er de mogelijkheid tot Holistic Pulsing, op zichzelf staand of in combinatie met een andere massage.

Sportmassage tegen klachten

Iedereen heeft weleens last van fysieke klachten. Bijvoorbeeld door een verkeerde houding, langdurige stress of in de vorm van een blessure die u tijdens het sporten heeft opgelopen. In zulke gevallen is een sportmassage ideaal om weer gezond en in balans te zijn. In tegenstelling tot een ontspanningsmassage is er hier sprake van stevigere handgrepen om zo de spieren op te warmen en de afvoer van stoffen te stimuleren. Een dergelijke massage is vrij algemeen en toe te spitsen op uw klachten en wensen. Daarom is het op vele gebieden en nagenoeg voor iedereen wel geschikt, van topsporters uit alle takken van sport tot mensen die slechts af en toe bewegen.

Breuss-massage voor diepe rust

De Breuss-massage is een hele zachte, energetische rugmassage die in het bijzonder is gericht op de tussenwervelkolommen. De theorie achter de massage gaat uit van het zelfhelende vermogen van het lichaam. Het lichaam is per slot van rekening geen machine die stuk gaat, maar een organisme dat in staat is zichzelf te blijven herstellen. Dankzij de therapeutische behandelwijze en werking is dit een goede manier om allerhande rugklachten en wervelkolomproblemen te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een hernia, ischias, (acute) ischialgie, osteoporose, reuma, artrose, spit, Bechterew, verkrampte spieren, versleten wervels, pijnproblemen en zelfs menstruatieklachten.
Tijdens de massage ligt u op de behandeltafel en ontvangt u een rustige en zachte massagetherapie met gebruik van een fijne olie. De aanrakingen dringen door tot in de zenuwen om u zo optimale ontspanning en heling te bezorgen. Uiteraard zal de masseur uiterst voorzichtig te werk gaan in geval van hevige klachten of pijn.

Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact met ons op.

Neem contact op
Share