Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een massage techniek van wiegen en zachtjes strekken van het lichaam in een bepaald ritme. Dit brengt je naar ontspanning en nodigt uit tot het loslaten van meer spanning op steeds diepere niveau s…. wat de weg vrij maakt voor je eigen kracht, innerlijke wijsheid en zelfhelende vermogen.

Wanneer Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing is een therapie die kan ondersteunen:

  • bij vermoeidheid, stress en spanning en je wilt tot rust komen;
  • om lichamelijke ongemakken te verlichten zoals rug-, spier-, hoofdpijn, et cetera;
  • om van piekeren en denken naar voelen te komen;
  • bij het verwerken van emoties en innerlijke weerstanden die je in de weg zitten;
  • het genieten van het ontvangen en dichter bij je eigen gevoel komen.

Helende werking van Holistic Pulsing

De therapie is een zachte, natuurlijke aanraking waarop het lichaam op een veilige manier wordt uitgenodigd alle stress los te laten. De voortdurende beweging die door middel van pulsen ritmisch wordt aangeboden raakt al je spieren en cellen en laat energie weer stromen.

Door ontspanning en beter te kunnen voelen groeit je bewustwording en stem je meer en meer af op de stem van je eigen lichaam. De helende werking van Holistic Pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen, belangrijk is dan ook na de pulsing geen intensief werk te doen en na te genieten van de ontspanning die is aangeboden. Er zijn processen in werking gezet in rust verdiepen. Het is belangrijk veel water te drinken om de afvalstoffen die zijn losgekomen te optimaal te elimineren.

Holistic Pulsing is een opzichzelfstaande behandelmethode, het kan echter goed gecombineerd worden met andere therapie├źn zoals voor of na een massage, voor een healing, bij emotionele blokkades, als nazorg bij ingrijpende ziekteprocessen et cetera.

Het pulsen van het lichaam gebeurt over het gehele lichaam, romp, armen en benen. Het doel van Holistic Pulsing is om je lichaam en geest vrij te maken van spanning.

Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem even contact met ons op.

Neem contact op
Share