Global Diagnostics Vitaalveld technologie: een nieuwe weg in geneeskunde

Iedereen zou in staat moeten zijn om te begrijpen wat er gebeurt met zijn of haar lichaam.

Wat is Global Diagnostics?

De Global Diagnostics® is een apparaat dat nauwkeurig en pijnloos een diagnose maakt van het functioneren van meer dan 550 lichaamsfuncties. De meetresultaten richten zich bijvoorbeeld op de werking van uw organen, systemen en functies. Een meting duurt 8-12 minuten. U wordt aangesloten via 2 elektrodes aan de voet. Het rapport van deze meting geeft diep inzicht in de oorzaken van een ziektebeeld ofwel de gezondsheidstoestand van de patiënt. De resultaten van deze meting leiden tot een helder advies met betrekking tot de reguliere of alternatieve behandelmethode. De meting is fysiek en de weergave is energetisch. Voor een snelle, heldere diagnose met de allernieuwste technologie, die vitaalveldtechniek wordt genoemd (dit is het meten van de spanning over het celmembraan).

Een meting met Global Diagnostics® van Vitatec® geeft u inzicht in de oorzaken van uw klachten waardoor behandeling gericht kan plaatsvinden.

De meetresultaten leveren een schat aan informatie op over de energetische gezondheidstoestand van alle organen (zoals nieren, longen en hart) en de systemen van het lichaam (bijvoorbeeld het spijsverteringssysteem, immuunsysteem en het systeem waartoe de spieren, het skelet en de gewrichten behoren). Deze informatie draagt bij tot de diagnose, de keuze van preventieve maatregelen en een passende holistische behandeling.

Behandeling met de Mitoplus

Direct na de evaluatie met de Global Diagnostics® start de behandeling met de Mitoplus®. Het apparaat stuurt signalen naar die plaats in uw lichaam waar op dat moment de grootste behoefte aan verbetering bestaat. Op deze manier wordt heel direct uw lichaam weer terug in balans gebracht, zodat het zichzelf kan herstellen. De Mitoplus® geeft een effectieve behandeling naar aanleiding van de gemeten waarden van de Global Diagnostics®.

De Mitoplus® biedt ongekende behandelingsmogelijkheden en behandelt therapieblokkades, belastingen en versterkt tegelijkertijd de lichaams- en meridiaansystemen. Bovendien worden de uitscheidingssystemen ondersteunt. De behandeling omvat zowel kleuren-, edelstenen- als lichaamseigen frequenties.

Effectiviteit dankzij Digisoft

De Global Diagnostics® en de Mitoplus® kunnen uitblinken in hun effectiviteit dankzij Digisoft®, de geniale en onmisbare software van dit systeem. Digisoft® is een elektronische vingerprint van substanties. Snel en gemakkelijk in gebruik. Alle testmiddelen zijn digitaal opgeslagen en kunnen voor test- of behandeldoeleinden ingezet worden. Iedere potentie is daarbij mogelijk. Met Digisoft® kunt u op digitale basis potentiëren. De resultaten kunnen direct gemeten worden. De metingen en behandelingen worden als patientendossier opgeslagen in ons systeem en kunnen bij een volgende behandeling direct weer opgeroepen en vergeleken worden.

Onderstaand interview (in het Duits!) geeft een goed beeld van de toepassingsmogelijkheden van Global Diagnostics®.

Reactie van een klant

“Ik kwam bij Marian terecht in een fase dat ik als ondernemer ontzettend veel stress had. De ene frustratie was nog groter als de andere en ik kreeg het allemaal niet meer bijgesloft. Ik was verrast hoe precies de Global Diagnostics te werk ging en feilloos de digitale vinder op de zere plek gelegd kreeg. Marian legde me uit hoe tot op het niveau van celmembraam de spanning in mijn lichaam gemeten werd. Nog groter werd mijn verrassing toen de behandeling begon. De enorme spanning in mijn handen en vingers voelde ik letterlijk verminderen. Inmiddels ben ik twee behandelingen verder en ik voel me beter in mijn vel. Ik heb het gevoel dat ik veel minder gespannen ben en ben het nieuwe jaar 2013 weer vol goede moed begonnen”.
Ondernemer, 42 jaar
Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem even contact met ons op.

Neem contact op
Share