Ik bied u diverse oplossingen om een gezond en vitaal leven te kunnen leiden.

Global Diagnostics
De gezondheidszorg van de toekomst heb ik al in huis! Global Diagnostics is een uniek apparaat wat nauwkeurig en pijnloos meer dan 550 verschillende lichaamsfuncties doormeet en evalueert. Direct daarna start de behandeling. Lees hier meer.

Bioresonantie
Al jaren werken wij binnen onze praktijk met de Bicom, naar ons idee het best Bioresonantie apparaat wat er op de markt beschikbaar is.
Bioresonantie behandelt ziektes die het gevolg zijn van verstoorde trillingen in het lichaam. Lees hier meer.

Healing
Problemen met de gezondheid en de vitaliteit uiten zich dan wel in het fysieke lichaam, vaak is aan de problemen ook een spirituele blokkade voorafgegaan. Door de lessen te leren die met deze blokkades samenhangen is de genezing in het fysieke lichaam te bevorderen.Lees hier meer.

Een gezonde leefomgeving
Veel ziektes vinden hun ontstaansbron bij verstoringen van de leef- en werkomgeving. Denk daarbij aan verstoringen als gevolg van electrosmog, WiFi, zendmasten, aardstralen en wateraders. Wist u dat Nederland het land is met de een van de meeste stralingsinvloeden van heel de wereld? Marian Zuijdam is opgeleid als geo-bouwbioloog en biedt daarmee unieke expertise om u te adviseren over neutralisatie van stoorvelden in uw leef- of werkomgeving. Lees hier meer.

Yoga
Binnenkort leest u hier meer over deze oplossing.

Massage
Binnenkort leest u hier meer over deze oplossing.

Holistic Pulsing
Holistic Pulsing is een techniek van wiegen en zachtjes strekken van het lichaam in een bepaald ritme. Dit brengt je naar ontspanning en nodigt uit tot het loslaten van meer spanning op steeds diepere niveau’s. Dit maakt de weg vrij voor je eigen kracht, innerlijke wijsheid en zelfhelend vermogen. Lees hier meer.

Share